KVARNTORPET´S MARETTI

söndag 20 juni 2010

Stallet hemma

Nu har det äntligen kommit. Tyvärr inga bilder ännu. Det fanns ett skönhets fel som jag vill ha fixat före. Ytterdörren hänger i ett hörn. Ser bara för jävligt ut. Ska kolla med byggarn inorgon ifall han gör en ny dörr åt mej, vilket jag tycker att han verkligen måste göra. Ska inhandla lite målfärg och tjära imorgon, sen är resten av veckan fullbokad => målning står på schemat.

I fredast fick Manolito vara ute med tanterna första gången. Men oj vad vi fick skratta åt dem. Happy har fått ett nytt uppdrag, hon är nämligen Mannes livvakt. Såg så bra ut när Manda eller Nella kom för nära så rusade Happy dit och ställde sej mitt emellan. Greta är så underlägsen alla andra så hon var det inga problem med. Manolito var med tanterna några timmar och sen fick han gå till sin matsnåla hage igen. Lördan var han lite längre med dem och idag har han hunnit va närmare 12 timmar med dem. Funderar starkt på att släppa honom på sommarbete redan imorgon. Det skulle han verkligen gilla, så oxå tanterna.

Happys brunst har nu avtagit merkant, så nu blir det träning av igen.

Helgen i sej har gott med stormsteg. Lörda förmidda kom stallet och på kvällen var vi på Nisses (Jonas) 30 årskalas och idag har vi varit på 'Bubblan' Benjamins dop. Nästa helg är det redan midsommar, herre du milde vad tiden rusar iväg...
Undras vart världen har bråttom??

1 kommentar:

  1. Nice =) Å jag kan garantera att stallet är jättefint! /Piisa

    SvaraRadera