KVARNTORPET´S MARETTI

lördag 11 december 2010

Mina hjärtan

Happy och jag hade ett trevligt och svettigt ridpass idag. Antingen börjar jag ha extremt dålig kondition eller så har jag fortfarande något flunssigt i mej.. Tror på det sist nämnda :O)
Blir alltid lika glad varje gång jag ridit henne, nu när vi börjat nå samma våglängd. Hon är en riktigt liten pingla!! Vilken tur jag har!!!
Manolito fick ha lite kul han med. Jag löslongerade honom och han trodde minsann att han var en riktig mustang igen! Snälla snälla tomten ge mej en sele till julen.. Stod och tittade på hans trav, ojoj tänk om han varit lite yngre hade han absolut haft något på travbanorna att göra minsann!! Vilka steg!!!
Igår var det andra gången han blev till frågad att vara med på barnridning vid olika tillställningar. Första gången var på julöppningen inne i centrum och idag hade han fått vara med vid ett dagis. Kanske vi borde satsa på det i framtiden.. Fast jag nog sagt att han inte ska behöva vara med på sånt. Men han skulle passa hur bra som helst, han är ju gudomligt snäll och lugn!!
Jag har just beställt julklappar åt hepporna. Det blir garanterat bildbevis senare när paketet kommit.
Här är hur som helst några bilder av mina små hjärtan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar