KVARNTORPET´S MARETTI

torsdag 13 maj 2010

Happy lever livet!



Idag har Jessica och jag löshoppat Happy. Ååååh vad hon gillade det!! Hon var lite vild och galen först, tokgalopperade några varv, hon busade och hade jätte skoj. Det hade jag ju förväntat mej oxå :0)
Vi började med 60 cm och det var en hel dag mellan hästen och bommen. Sen höjde vi till 70 inte heller det var några problem. Inte 80 heller, men då började hon vara så trött, så vi nöjde oss med det. Hon hade faktiskt ett riktigt flyt måste jag säga, jag trodde att hon skulle vara klumppigare än vad hon var, men hon är ju faktiskt en riktigt smidig tjej! <3

Fortfarande har vi problem med sadeln... Vilket litet elände... Hon har så pass stor mage att inte heller den bomlösa Barefoot London sitter där den ska sitta. När jag sadlat och ridit iväg är den där den ska, men när vi kommer hem är den nästan uppe på manken och mag gjorden är precis bakom frambenen. Jag blir tokig!!

Imåndags efter ridturen var jag arg över sadel så jag ringde in till Camilla, hon importerar sadlar från England. Hoppades att hon skulle ha ngn med xtra vid bom, men som vanligt med min tur så ska hon börja läta efter en, nu först.. Kan alltid hoppas att hon hittar ngn som passar åt min lilla tant. Med tanke på att det finns sadelmakare i varje by där, så kanske ngn har specialiserat sej på osymetriska hästar och jaa tinkern är ju en vanlig häst där! Yeii.. Ett litet hopp tändes!!

Nu har jag fått låna en äldre sadel av Kicki som har använts åt en extremt fet islänning, imorgon åker den på så ska vi se om den passar bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar