KVARNTORPET´S MARETTI

torsdag 8 juli 2010

Diesel på nattprov

ÄNTLIGEN ska Diesel få vara ut i svängen igen!! Nästa veckas söndag ska vi ut på spår prov. Nattprov till på köpet, har aldrig varit på sånt förr, men i dessa sommar tider är det absolut uppskattat!

Ingen Korsholms utställning för vår del i augusti. Tror vi satsar på Teuva istället senare i månaden. Lite sugen på Rauma, måste se vilken som passar bättre, taskigt om det krockar med något spårprov..

Nu börjar jag ha staketet färdigt målat. Iallafall för i år. Vägrar måla det två gånger fast det skulle säkert se sååå mycket bättre ut då..

Greta blev såld till Sanna idag. Hon kommer nu att få bli ridhäst på heltid. Det kommer säkert att bli bra. Men med lite sorg i ögat ändå... Hon har ju funnits hos oss i sju år och alltid varit en super snäll tant.

Bärjar bli lite led på mina egna små moppar... Happy gör inget annat än brunstar, hon är redan in på andra brunsten sen Manolito kom.. Och han tror att han är en riktig gigolo och tror han kan betäcka alla STORA märrar. Kan verkligen lova att han har fullt upp för tillfället för även Greta och Nella brunstar nu samtidigt..
Det lugnar nog ner sej mot hösten vågar jag lova. Nu är allt nytt för alla, nya kompisar, nytt ställe. Och så ska vi ju inte heller glömma klimatförändringen *ler*
Sent om sider kommer nog Manolito oxå att inse att han inte är annat än en otroligt stilig ===>VALACK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar