KVARNTORPET´S MARETTI

söndag 18 juli 2010

Helgen över

Det blev en lång men rolig och givande helg!!!
De två första spåren gick i mörker. Det gick faktiskt riktigt bra att vara spårvisare. Lite svårt först i början, men sen när man vant sej med mörkret gick det bättre. JAAA tjoho vi fick använda lampor!!
Första VOI spåret jag visade gick halv 3 och då var det redan ljust ute.
Diesel var svag i sin spårning idag. Han sökte vatten hela tiden och dansade ringdanser med träden och visade inget större intresse för själva spåret... Men runt kom vi fast vi tog klöven från fel riktining, men som sagt vi tog oss genom. Resultatet blev en 3:a med 26 poäng. Ingen höjdare, men en placering iallafall!! I VOI klassen fanns det 2 treor 2 tvåor och 2 ettor och 4 som avbröt.

På torsdag ska vi ut på följande spårprov. Kanske det blir slutet på Diesels karriär.. Har sagt att ifall han inte skärper till sej ordentligt så blir det inget mera prov. Varför ödsla på tid, energi och pengar när hunden inte har intresse för att jobba. Nåja, det får framtiden utvisa.

Nu e jag så slut så det känns precis som jag har krapula (baksmälla). Kommer att gå och lägga mej samtidigt som barnen ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar