KVARNTORPET´S MARETTI

onsdag 14 juli 2010

Träning och utmaningar

Diesel har just gått sitt tränings spår.. Rent ut sagt - det gick åt skogen!!
Han måste nog på riktigt tro att han är en diva eller en kung! Tror att det bara är att gå på luft vittringen och sen - ups vart tog spåret vägen??
Jag blir såå led!! Bara han håller sej på spåret eller inom rimliga gränser går det som på räls. Huur bra som helst. Men gensast det kommer en lega eller ett hörn, drar han av spåret typ när man börjar se förmarkeringen. Tala om att bli förbannad för mindre!!
Undrar nog verkligen om han någonsin kommer att bli kallad för spårchampion?? Just nu verkar det vara långt från verkligheten...
Prov på söndag.. Jaa hua då säger jag. Vi får nog ta det som en betald träning..

Sen måste jag komma ihåg att fara och köpa en ny sele åt honom oxå. Han tyckte tydligen så mycket om sin förra vid förra spårprovet så han tuggade sönder den. Får väl skylla mej själv som lämnade den för nära buren så han slapp åt den.

Veckans utmaning blir nog att lära mej köra traktor!
Pappa blev opererad för gallsten i tisdags och han måste ta det lungt i typ 1,5 mån. Någon måste ju köra fram höbalarna oxå.. Kan ju inte ha sambon att göra allt, så då får jag väl göra det själv. Bara att konstatera att jag haft det enkelt fram till nu...
Nåja, man ska inte klaga, man lär ju så länge man lever! Blir nog skoj det här!!

Inget speciellt med hepporna. De har nu lugnat ner sej och ingen brunstar, lungt och fredligt!!
Borde ringa skoarn, Happy behöver skos om och Manolito kanske skor fram, måste se vad skoarn tycker.

Träffade Gretas nya ägare i helgen och hon var nöjd med henne. Hon har fått nytt namn: Lyyli, hoppas de byter tillbaka.. Hon har blivit riden varje dag och hon har fungerat super.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar