KVARNTORPET´S MARETTI

måndag 27 september 2010

En härlig höstdag

Manolito har fått vara med på en upptäcksfärd här på Börknäset. Vi var ute på en promenad i morse och bekantade oss med den nya omgivningen, inga problem.
Passade på att motinera Happy lite oxå. Tog en barbacka tur med henne på ridplanen och gullManne lunkade efter oss hela tiden.
De verkar att trivas bra i sitt nya stall och omgivning.
Hunden har oxå accepterat intrånget i 'sin lekpark'. Så nu är det relativt lungt igen.
Kidzen red igår, måste bara få dra på smilebanden åt sonen. Han skulle ABSOLUT inte rida på lille Manolito, det fick Elina göra, han skulle rida på SIN Happy. Han ser så cool ut när han håller på med henne och hon stackarn måste böja ser ner för att se honom.
Men hon kan ju mottot:
"E man stor måste man vara snäll"
Diesel har oxå fått ha skoj idag, vi var med E-L och hennes hundar till lingonskogen. Diesel var lika pinngalen som vanligt och simmade i minsta lilla vattenpöl han hittade. Med andra ord: Ärtan har kört rally och han har haft en härlig dag.
(För de som inte har hört om Diesels ärta, här kommer berättelsen om den.
Diesel är inte riktigt som alla andra flattar, han e lite speciell. Han har inte så mycket förstånd som kanske de andra små hundarna har. Det är konstaterat att när hans huvud blev till och han där uppe delade ut hjärnan, så glömde han Diesels.
Inne i hans huvud finns det inget, förutom en liten ärta. Det är helt tomt med andra ord och varje gång han sätter huvudet på sned så är det nästan så man hör den lilla ärtan som kommer körande ner mot kraniet - donk - och svänger han huvudet till andra sidan så hörs det när den rullar ner mot andra sidan - donk -. Men han e speciell, min Diesel.)



2 kommentarer:

  1. Haha, nu fatta ja ditt rullande ljud!! =D Diesel e ju så fin, e foår roll oåp e bäst e vill tå =)

    SvaraRadera